A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

СІМ’ЯМ 28 ЗАГИБЛИХ ВІЙСЬКОВИХ ІЗ ПОЛТАВЩИНИ ВИПЛАТЯТЬ ОДНОРАЗОВУ МАТЕРІАЛЬНУ ДОПОМОГУ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

Дата: 08.01.2023 11:00
Кількість переглядів: 78

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сім’ям 28 загиблих військових із Полтавщини виплатять одноразову матеріальну допомогу з обласного бюджету

 

6 січня в обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання Комісії з розгляду питань з надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету. Заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик наголосив на важливості надання матеріальної допомоги жителям області, особливо під час війни.

«Комплексна програма соціального захисту населення Полтавської області на 2021 – 2025 роки в грудні була допрацьована й затверджена на сесії обласної ради. Деякі напрями були продовжені, деякі допрацьовані, по багатьох напрямах збільшені суми виплат допомог, – розповів Олексій Бруслик. – Це дуже важливо, бо ті обставини, з якими стикається вся країна, потребують реагування і державної, й обласної влад. Адже нині багато людей звертається за допомогою, і ця підтримка їм дуже потрібна».

На розгляд Комісії було винесено заявb мешканців Полтавщини про надання матеріальної допомоги з обласного бюджету. Зокрема позитивно розглянуті звернення сімей загиблих та поранених військовослужбовців.

28 сім’ям загиблих буде виплачена одноразова допомога – по 50 тисяч на сім’ю. 18 пораненим військовослужбовцям буде виплачена матеріальна допомога на загальну суму близько 190 тисяч гривень (по 5, 10, 20 тисяч гривень залежно від тяжкості поранення).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь