A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ОГЛЯД СТАНУ ДОВКІЛЛЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ІV КВАРТАЛ 2022 РОКУ

Дата: 31.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 91

 

Фото без опису

Огляд стану довкілля Полтавської області за ІV квартал 2022 року

У даному аналітичному огляді наводиться узагальнена інформація щодо забруднення атмосферного повітря Полтавської області, радіаційного стану, стану забруднення поверхневих вод за грудень 2022 року, впливу на довкілля діяльності підприємств – найбільших забруднювачів за ІV квартал 2022 року, непридатних хімічних засобів захисту рослин, стану земель та поводження з відходами за попередній рік.

Аналіз стану атмосферного повітря публікується на основі даних спостережень за вмістом забруднюючих речовин у м. Полтава, м. Кременчук та м. Горішні Плавні на 9 постах спостереження, наданих Полтавським обласним центром з гідрометеорології − Полтавською та Кременчуцькою лабораторіями спостережень за забрудненням атмосферного повітря: - у місті Полтава – пост №1 (просп. Першотравневий, 20), пост №3 (вул. Зіньківська, 2), пост №6 (вул. І.Мазепи, 45), пост №7 (вул. Заводська, 1); - у місті Кременчук – пост №1 (вул. Молодіжна, 9), пост №2 (вул. Лікаря О.Богаєвського, 2), пост №4 (вул. Шевченка, 22/30), пост №5 (вул. Приходька, 89); - у місті Горішні Плавні – пост №1 (вул. Добровольського, 6).

Аналіз радіаційного забруднення повітря здійснено на основі даних Полтавського обласного центру з гідрометеорології 5-ти пунктів спостереження Полтавської області − метеостанції: м. Гадяч, м. Лубни, м. Кобеляки, смт. В.Поділ та ЦГМ Полтава.

Аналіз стану забруднення поверхневих вод наведено за даними спостережень за вмістом гідрохімічних показників, які надані Регіональним офісом водних ресурсів у Полтавській області та ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (Кременчуцький районний відокремлений підрозділ).

Аналіз впливу на довкілля діяльності підприємств – найбільших забруднювачів проводився за інформацією, яка надійшла від ПрАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ТОВ «Єристівський гірничозбагачувальний комбінат»; ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» та ПАТ «Укртатнафта» постраждали від ворожих обстрілів.

 

   
Долучення Розмір
analitdovidka_poltavska_gruden_2022_stisnuto.pdf 694.69 КБ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь