A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

НА ПОЛТАВЩИНІ РОЗРОБЛЯЮТЬ НОВІ ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА

Дата: 31.01.2023 12:00
Кількість переглядів: 90

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На Полтавщині розробляють нові графіки відключення світла

 

Обленерго починає розробляти нові погодинні графіки відключення світла на 6 черг. Для цього проведуть відповідні консультації з підприємцями, щоб вони могли працювати вночі.

Про це повідомив директор Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики ОВА Едуард Рева на апаратній нараді.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін наголосив, що ситуація зі світлом залишається складною, ліміти, які виділяють на область, становлять близько половини довоєнного споживання, тому обленерго застосовує погодинні відключення із вимкненням двох черг одразу.

«Минулого тижня було багато скарг від споживачів, що відключення світла часто не відповідають графікам. Тому звертаюся до «Полтаваобленерго» посилити інформаційну та роз’яснювальну роботу, зокрема оперативно та доступно відповідати споживачам про зміни в графіках відключень та пояснювати, чому так відбувається», – сказав Дмитро Лунін.  

Крім того, область отримала ще п'ять генераторів: два – від міжнародних партнерів та три придбали за рахунок обласного бюджету.

У зв’язку з логістичними проблемами затримується поставка генераторів до «Полтаватеплоенерго», вони мають надійти найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь