A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

В ОБЛАСТІ ТРИВАЄ АКЦІЯ «ФЛІКЕР – ТВІЙ РЯТІВНИК»

Дата: 03.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 82

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В області триває акція «Флікер – твій рятівник»

 

На автовокзалі в Полтаві в межах акції «Флікер – твій рятівник» працівники управління інфраструктури ОВА роздавали світловідбивні брелки та браслети.

У темний час доби через низьку видимість пішоходів водії не завжди можуть завчасно побачити людей на достатній для гальмування швидкості. Тож, щоб пішоходи були помітними, вони мають носити світловідбивні елементи.

«У межах обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2021 -2024 роки  виготовили флікери та браслети. Продовжуватимемо роздавати їх на вулицях обласного центру. Адже в темну пору доби, якщо людина має світловідбивні елементи на одязі, то її видно на відстані 100 м», – розповіла начальник управління інфраструктури ОВА Світлана Лоскот. 

Також працівники управління роздавали інформаційні матеріали, де зазначена інформація щодо дотримання правил дорожнього руху в темний час доби. Всього за 9 місяців 2022 року роздано близько 500 світлоповертальних  елементів.

Нагадаємо, що з метою удосконалення безпеки дорожнього руху та зниження дорожнього травматизму на ділянках доріг, поблизу яких функціонують об’єкти соціальної сфери, впроваджуються заходи зі встановлення засобів примусового зниження швидкості та встановлення освітлення на пішохідних переходах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь