A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ВЕЛИКИЙ ГІД ПРО СТАТУС ВПО

Дата: 10.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 89

 

Фото без опису

Великий гід про статус ВПО

 

Дізнатися про евакуаційні рейси, знайти прихисток на новому місці, отримати виплати або відшкодування за зруйноване житло, влаштуватися на роботу. Усе це – питання, з якими можуть зіткнутися внутрішньо переміщені особи, або ті, хто лише збирається в евакуацію.

Цінна інформація для українців, які через війну змушені залишити свої домівки, зібрана в одному місці – у розділі ВПО на порталі «Дія.Безбар’єрність» https://bf.diia.gov.ua

Наприклад, там можна знайти «Великий гід про статус ВПО». Він розбитий на короткі тематичні блоки: на яку грошову допомогу можуть розраховувати внутрішньо переміщені особи і як її отримати, які права та обов’язки мають, як і де шукати психологічну підтримку в умовах війни.

Пам’ятайте, ви не одні в складній життєвій ситуації, адже державна, місцева влада, волонтери завжди готові допомогти.

Студенти, пенсіонери, майбутні мами, військовозобов’язані переселенці – до якої соціальної групи ви б не належали – на «Дія. Безбар’єрність» кожен знайде відповіді на свої важливі запитання.

«Дія. Безбарʼєрність» створено у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар'єрів» спільно з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, а також Швеції. Аналітичну допомогу надавала наша громадська організація.

Безбар'єрність 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь