Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

НА ПОЛТАВЩИНІ ЗА ОСТАННІЙ ТИЖДЕНЬ ЗБІЛЬШИЛАСЯ КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ НА COVID-19

Дата: 14.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 80

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

На Полтавщині за останній тиждень збільшилася кількість хворих на COVID-19

 

Протягом минулого тижня в області зареєстрували 357 нових випадків захворювання на COVID-19, порівняно з позаминулим тижнем ріст захворюваності – на 2,8%.

Про це зауважив директор Департаменту охорони здоров’я ОВА Віктор Лисак під час щотижневої наради в начальника обласної військової адміністрації Дмитра Луніна.

«Найбільша захворюваність спостерігається у Полтаві – 185 людей, Кременчуці – 52, Горішніх Плавнях – 29. Якщо розглядати кількість одужаних, то за минулий тиждень це 302 людини, маємо мінус 4-4,5% від загальної кількості. Хворіють на сьогодні 586 людей. Якщо ми мали тенденцію зниження захворюваності, то нині маємо збільшення кількості хворих, – розповів Віктор Лисак. – Показник зайнятих ліжко-місць є сталим – лише 3,2%».

За словами директора Департаменту охорони здоров’я ОВА, найважливішим етапом залишається проведення вакцинації населення. 

«Із початку епідемічного підйому в області не припинялася робота з вакцинації від COVID-19 серед населення області. Загалом проведено 1 495 106 щеплень від COVID-19.»

Також Віктор Лисак зазначив, що ситуація з ГРВІ в області навпаки стабілізувалася, порівняно з минулим тижнем кількість випадків захворювання зменшилася на 13,5%.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь