A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великосорочинській громаді вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 09:00
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні.

В цей день по всій країні вшановують пам’ять та подвиг Героїв, які ціною власного життя відстоювали європейський вибір та свободу українського народу.

З нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні у Великосорочинській громаді відбувся урочистий захід, в якому взяли участь секретар сільської ради Світлана МОСКАЛЕНКО, заступники сільського голови Тетяна МІЛЬКО, Олександр ЧЕРНИШ та Петро ПРОСКУРА, працівники виконавчого комітету сільської ради та його структурних підрозділів і всі бажаючі.

«Небесна Сотня молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв рідної землі. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Україна не раз підіймалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Сьогодні ми знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстоював і відстоює майбутнє для України. Вічна пам’ять і шана Героям! Перемоги, миру і процвітання нашій державі! Слава Україні!» - зазначила у своєму виступі секретар сільської ради Світлана МОСКАЛЕНКО.

Тематичний документальний фільм зворушливо і проникливо переніс усіх учасників зібрання у той трагічний для нашої країни хід історії. Усіх, хто загинув під час Революції Гідності, всіх Героїв Небесної Сотні, всіх хто віддав і віддає своє життя за неньку Україну вшанували хвилиною мовчання.

Віддаймо шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні. Вклонімося кожному, хто виступив проти авторитарного режиму, і всім тим, хто зараз захищає нас від російської агресії!

Вічна і світла пам’ять Патріотам, які загинули в боротьбі за нашу свободу…

Не забудемо! Не пробачимо! Герої не вмирають! Слава Україні!

Захід підготовлено та проведено фахівцями відділу ОКМС виконавчого комітету сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь