A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ВИСТОЯЛИ - ПЕРЕМОЖЕМО!

Дата: 24.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 70

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Своєю збройною агресією Росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів і прямує до новітнього тоталітаризму. Цей режим назвали «рашизмом» для означення псевдоідеології, замішаної на поєднанні ідей фашизму й більшовизму, нацизму та євразійства, реваншизму і ксенофобії, що прикриваються «православ’ям» та «величчю російської культури».

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму. Останні 30 років Російська Федерація цілеспрямовано підживлювала імперські амбіції, що зазнали удару через розвал Радянського Союзу, й відпрацьовувала методи відновлення імперського проєкту. Проводила військові спецоперації під різними назвами – «інтернаціональна допомога», «примушування до миру», «внутрішній громадянський конфлікт», «операція з повернення до складу Росії», «визволення», «спеціальна військова операція».

Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. За рік великої війни Збройні Сили України захистили Київ, вигнали окупантів з півночі України, провели успішні Харківську та Херсонську наступальні операції.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Але дуже високу ціну ми платимо за право бути вільними і незалежними. Незлічити скільки втратила Україна своїх Захисників та Захисниць, дітей, мирного населення… Не обійшла біда і нашу громаду. Ми втратили своїх Героїв, які назавжди будуть у нашій пам’яті: Сергій ГОКОВ, Анатолій СВИРИДОВ, Дмитро ГАЙТЕРОВ, Сергій ПАСТУХ, Юрій ЧОРНЯК, Іван КОБЗІЙ. Вічна пам'ять і вічний спокій нашим Захисникам!

Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі.

Сьогодні кожен воює на своєму фронті. Ми, на місцях, стали надійним гуманітарним тилом для наших ЗСУ. Волонтерська робота проявляється у найрізноманітніших її видах - продукти харчування, в тому числі власного виробництва; одяг, взуття, речі особистої гігієни; придбання автомобілів, бронежилетів, військового спорядження; виготовлення буржуйок, окопних свічок; і багато інших потрібних і корисних речей для наших Захисників.

Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Вистояли – переможемо


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь