A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У ПОЛТАВСЬКІЙ ОВА ПРОДОВЖУЮТЬ ПРАЦЮВАТИ НАД ВНЕСЕННЯМ ЗМІН ДО СТРАТЕГІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ОБЛАСТІ

Дата: 01.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 75

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Полтавській ОВА продовжують працювати над внесенням змін до Стратегії регіонального розвитку області

 

28 лютого в обласній військовій адміністрації розпочали друге коло засідань робочої групи із внесення змін до Стратегії регіонального розвитку Полтавщини на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації. Структурні підрозділи представлять доопрацьовані пропозиції та буде узгоджено остаточний варіант. 

Засідання відбулося під головуванням заступника начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігоря Панченка.

Свої доопрацювання представили Департамент будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики, управління інфраструктури та управління цифрової трансформації ОВА.

На засіданні обговорили питання виокремлення цифрової трансформації в окрему стратегічну ціль, оскільки цей вектор відкриває нові можливості розвитку усіх сфер регіону.

«Пропоную перенести із завдань управління інфраструктури до управління цифрової трансформації впровадження електронної системи оплати проїзду, – наголосив Ігор Панченко. – Наразі немає концепції впровадження Smart Parking на рівні територіальних громад щодо оплати паркування. Прошу управління інфраструктури дослідити це питання і запропонувати відповідні зміни в розділ цифровізації». 

Крім того, члени робочої групи пропрацювали такі напрями: формування житлового фонду для проживання внутрішньо переміщених осіб; розробка та впровадження геоінформаційних систем; запровадження системи роздільного збирання ТПВ із метою використання відходів як вторинної сировини, а також можливості їх використання як палива.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь