A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

2 березня 2023 року, заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігор ПАНЧЕНКО та начальник Миргородської РВА Віталій ДЯКІВНИЧ оглянули роботу пунктів незламності, проінспектували укриття Великосорочинської громади та обговорил

Дата: 06.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 70

2 березня 2023 року, заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігор ПАНЧЕНКО та начальник Миргородської РВА Віталій ДЯКІВНИЧ оглянули роботу пунктів незламності, проінспектували укриття Великосорочинської громади та обговорили питання функціонування ЦНАПу.

«Напрацювали кілька варіантів вирішення проблеми. Більше подробиць і деталей згодом! Консолідуємо зусилля, аби забезпечити жителів регіону якісними адмінпослугами», – зазначив Ігор ПАНЧЕНКО.

За словами Великосорочинського сільського голови Олександра ТИЩИЦЬКОГО, у громаді створено 8 пунктів незламності, в яких наявні тепло, світло, інтернет, зв'язок, вода, аптечки, дитячі куточки, забезпечення мам та дітей, живлення для мобільних пристроїв, місця для відпочинку. Адреси пунктів незламності Великосорочинської громади відображаються на онлайн-мапі.

Також Олександр Вікторович зазначив, що у Великосорочинській громаді функціонує 11 укриттів – 8 протирадіаційних та 3 найпростіших. Всі вони відремонтовані за кошти місцевого бюджету та приведені до задовільного стану використання під час повітряних тривог.

Щодо функціонування ЦНАПу у Великих Сорочинцях, зазначимо, що рішення про створення Центру прийняте у вересні 2021 р. на 12 позачерговій сесії 8 скликання. Під час сьогоднішньої робочої зустрічі заступник начальника Полтавської ОВА Ігор ПАНЧЕНКО, начальник Миргородської РВА Віталій ДЯКІВНИЧ, сільський голова Олександр ТИЩИЦЬКИЙ та спеціаліст із адміністративної децентралізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру Анатолій МОЛОШНИЙ визначили та спрогнозували основні напрямки роботи функціонування даного Центру, аби кожен житель Великосорочинської громади зміг отримати якісні адмінпослуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь