Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У ПОЛТАВІ ВІДБУЛАСЯ МІЖРЕГІОНАЛЬНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ФЕНОМЕН БІЛЬСЬКОГО ГОРОДИЩА»

Дата: 11.03.2023 12:00
Кількість переглядів: 106

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Полтаві відбулася міжрегіональна наукова конференція «Феномен Більського городища»

 

10 березня заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко та директор Департаменту культури і туризму ПОВА Ірина Удовиченко взяли участь у міжрегіональній науковій конференції «Феномен Більського городища».

«Конференція присвячена 85-річчю від дня народження відомого археолога, доктора історичних наук, доцента Алли Моруженко. Серед присутніх – історики, археологи, музейники та краєзнавці Полтавської, Київської, Харківської, Сумської та Вінницької областей», – розповів Ігор Панченко.

Презентували шостий збірник наукових праць «Феномен Більського городища – 2022», підготовлений співробітниками Історико-культурного заповідника «Більськ» та Донецького національного університету імені Василя Стуса. Його електронна версія – за посиланням: https://bit.ly/3YE2ZzA.

«У збірнику – новітні результати археологічних, пам’яткоохоронних досліджень на території Більського городища», – зауважив Ігор Панченко. 

Хронологія об’єктів культурної спадщини й артефактів, презентованих на сторінках видання, охоплює період від доби бронзи до Нового часу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь