A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ГЕНЕРАТОРИ ДЛЯ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ, ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ І СУЧАСНА ТЕХНІКА ДЛЯ МЕДИКІВ – ДМИТРО ЛУНІН ПІДБИВ ПІДСУМКИ ТИЖНЯ

Дата: 13.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 61

 

Фото без опису

Генератори для комунальних підприємств, допомога захисникам і сучасна техніка для медиків – Дмитро Лунін підбив підсумки тижня

 

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня, що минає.

Зокрема, зазначив про надану допомогу військовим. Спільно з волонтерами й депутатами Полтавської облради передали для наших захисників і захисниць 4 автомобілі, 10 автономних обігрівачів і 4 станції Starlink.

Для «Полтаватеплоенерго» надійшли ще 10 генераторів, придбані за рахунок обласного бюджету. За підтримки Міжнародної організації з міграції 5 генераторів встановили на «Полтававодоканалі» та «Кременчукводоканалі».

Цього тижня начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін відвідав Лубенську громаду.

«Оглянув відділення гемодіалізу, яке нині облаштовують, і сучасний ангіограф у Лубенській лікарні, який незабаром запрацює, – розповів очільник області. – Медицина і надалі залишається в пріоритеті роботи, щоб жителі області отримували якісні послуги».

Полтавський район отримав від Червоного Хреста спецавто для мобільних бригад медиків, які виїжджатимуть за графіками для огляду населення у віддалені населені пункти.

Крім того, в області проводять тренування добровольців, які долучилися до бригади «Лють» – одного з восьми підрозділів, що створюються в межах кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу».

Цього тижня, до дня народження Тараса Шевченка, в Полтаві поклали квіти до пам'ятника Кобзарю та провели обласний конкурс читців його поезії.

Серед спортивних новин – 56 медалей різного ґатунку завоювали наші спортсмени на чемпіонаті України з гирьового спорту серед дорослих, юніорів, ветеранів та аматорів. А збірна області з хіп-хопу здобула «золото» на чемпіонаті України з черліденгу і вже готується влітку представляти нашу країну на європейському рівні в Італії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь