Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Привітання сільського голови Олександра ТИЩИЦЬКОГО з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 19.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Шановні працівники підприємств житлово-комунального господарства

та побутового обслуговування населення!

Щиро вітаю Вас з професійним святом та висловлюю вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян.

У Великосорочинській громаді функціонує два конунальних підприємства: КП «Першоцвіт» - директор Станіслав ПРОКОФ’ЄВ та КП «Ковалівський ККП» - директор Анатолій ЯРЕМЕНКО.

Великосорочинська сільська рада постійно дбає про розвиток комунальних підприємств. Так, у 2022 році за кошти сільського бюджету сільська рада придбала та передала у користування комунальним підприємствам два нових трактора YTO-NLX1054 з відвалом для снігу та сипучих матеріалів, а також навісне обладнання: плуг навісний – 2 шт., агрегат ґрунтообробний дисковий – 1 шт., косарка ротаційна – 2 шт., культиватор суцільного обробітку – 1 шт., а також колун прицепний гідравлічний – 2 шт. На черговій сесії сільської ради будуть затверджені тарифи на зазначену техніку, що надасть можливість усім бажаючим нею скористатися.

Сьогодні для кожного з нас комунальні блага стали звичною нормою життя. Тож запорукою успішного розвитку житлово–комунальної сфери є високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність у виконанні поставлених завдань.

Саме буденна робота комунальників, яка робить нашу громаду кращою, створює комфорт, хороший настрій та гарне самопочуття її мешканцям.

Сердечне спасибі за невтомну працю й відданість обраній професії. Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, достатку та впевненості в завтрашньому дні, здійснення життєвих планів та сподівань. Керівникам витримки та згуртованості в колективах, і щоб у відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь