Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ ПЛАТФОРМУ «ЗНАЇМО» — ЦЕ ПРО ТЕ, ЯК ВАЖЛИВО ЗНАТИ, ЩО МИ ЇМО

Дата: 20.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 96

 

Фото без опису

В Україні запустили платформу «Знаїмо» — це про те, як важливо знати, що ми їмо

 

За ініціативи Олени Зелнської в Україні запустили портал  «Знаїмо» — це про те, як важливо знати, що ми їмо.

«Ми запустили портал «Знаїмо» як частину реформи системи шкільного харчування. Щоб у освітніх закладах знали, які зміни потрібні, аби у школярів було здорове меню. Щоб батьки знали,  як прищепити дітям здорові звички як спосіб мислення. Щоб і учні знали, як це здорово — їсти здорове! І як може бути при цьому смачно, а не тому що «мама сказала»,.- зуважила Олена Зеленська 

Портал — однаково корисний для освітян та батьків. Бо ж харчування дітей у шкільному віці — це синергія з обох сторін. Приміром, у підрозділі «меню» є технічні карти багатьох шкільних страв, тож батьки можуть порівняти їх з тим, що готують у їх школі. А також збирати поживні ланчбокси в доповнення.

І, що важливо — матеріали на порталі враховують воєнний час, у якому ми живемо, і значну частину порад присвячено харчуванню вдома, адже частина дітей навчаються дистанційно.

Повномасштабне вторгнення дещо призупинило нашу реформу, однак ворогу не зупинити життя: педагоги працюють, а наші діти вчаться. А це означає, що ми не маємо права нехтувати їх здоров’ям. Тож цьогоріч тема здорового харчування буде однією з пріорітетних у нашій роботі, а публікації про нього щовихідних з’являтимуться тут із хештегом #знаїмо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь