Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ДМИТРО ЛУНІН ПІДБИВ ПІДСУМКИ ТИЖНЯ У ТРАДИЦІЙНОМУ ДАЙДЖЕСТІ

Дата: 24.04.2023 08:00
Кількість переглядів: 65

 

Фото без опису

Дмитро Лунін підбив підсумки тижня у традиційному дайджесті

 

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня, що минає. 

Цього тижня Полтаву відвідав Президент України Володимир Зеленський. Глава держави побував в українських бійців, які перебувають на лікуванні, поспілкувався з ними та вручив нагороди воїнам і медикам. Також Президент провів нараду з керівництвом ОВА. 

В області побували закордонні делегації з Польщі та Болгарії. Вони поспілкувалися з Дмитром Луніним і головами територіальних громад про подальшу співпрацю. Побували у Кременчуці, на власні очі побачили, яких руйнувань завдає росія українським містам.

Цього тижня Дмитро Лунін взяв  участь у Міжнародному саміті міст і регіонів «Партнерство для перемоги». Поспілкувався з представниками іноземних міст про подальшу співпрацю.

Підсумовуючи тиждень, очільник області зазначив, що посівна на Полтавщині йде на повну. Майже всі ранні зернові й зернобобові засіяли. 

У регіоні стартував сезон ремонту місцевих доріг. Роботи почали з Опішнянської громади. 

Дмитро Лунін продовжує візити до громад області. Так, у Пирятинській громаді зосередили увагу на медичних, освітніх закладах і спортивних локаціях.

Цього тижня обговорили забезпечення потреб переселенців із представниками міжфракційного депутатського об’єднання «ВПО України». 

Дмитро Лунін взяв участь у відкритті чемпіонату України з плавання, який проводять в «Акварені». Змагаються понад 250 спортменів у категорії мастерс.

Зі спортивних новин юні хокеїсти з Полтавщини – перемогли на  міжнародному дитячо-юнацького турніру Riga Hockey Cup у категорії U14.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь