Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Ігор Панченко: «Наша мета – затверджені програми інформатизації в кожній громаді»

Дата: 18.05.2023 12:00
Кількість переглядів: 124

 

347567209 622718833071790 3797800515109640094 N

В області продовжують працювати над впровадженням програм інформатизації органів місцевого самоврядування. Наразі їх мають сім територіальних громад. Про це повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко.

«Сьогодні разом з експертами Мінцифри Сергієм Горблюком і Програми EGAP Тетяною Третьяковою провели онлайн-навчання для представників тергромад регіону. Розповіли про передумови й методологію формування програм інформатизації, проведення ІТ-аудиту громади й вибору індикаторів цифрової трансформації, – розповів Ігор Панченко. – Наша мета – затверджені програми інформатизації в кожній громаді».

За словами Ігоря Панченка, нині профільні програми мають Великосорочинська, Глобинська, Горішньоплавнівська, Кременчуцька, Миргородська, Пирятинська та Шишацька ТГ.

Захід відбувся за сприяння Міністерства цифрової трансформації України у співпраці з швейцарсько-українською Програмою EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь