Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

В обласному центрі провели спецпогашення марки, присвяченої Василю Кричевському

Дата: 19.05.2023 16:00
Кількість переглядів: 88

 

345613044 908652610214575 2771330462394184382 N

У Полтавському художньому музеї (Галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка провели спецпогашення марки й конверта з нагоди 150-річчя від дня народження Василя Кричевського.

Участь у заході взяли заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко, керівник Полтавської філії АТ «Укрпошта» Юрій Набасов, директор Полтавського краєзнавчого музею Олександр Супруненко.

«Василь Кричевський був видатною людиною, архітектором, педагогом, майстром, живописцем. І його роботи можна побачити тут, у Полтаві. Його проєкт – будинок Полтавського земства, нині це пам’ятка архітектури – Полтавський краєзнавчий музей», – зазначив Ігор Панченко.

Філателістичну продукцію виготовили в межах проєкту «Укрпошти» «Власна марка», за ініціативи колективу Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського.

Ті, хто бажає поповнити свою колекцію такою маркою, можуть звернутися у поштове відділення в Полтаві, на вул. Пушкіна, 43.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь