Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Довідника із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання

Дата: 24.05.2023 14:00
Кількість переглядів: 85

 

1 (3)

Міністерство соціальної політики інформує про затвердження Генеральним штабом Збройних сил України Довідника із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання.

У Довіднику зібрано інформацію щодо механізму отримання направлення на лікування, реабілітацію, оздоровлення, проходження військово-лікарської та медико-соціальної експертної комісії, грошового забезпечення військовослужбовців.

Довідник може бути корисним не лише безпосередньо для військовослужбовців, а також для фахівців, які працюють з військовослужбовцями та їхніми сім’ями, зокрема, надають соціальні послуги та підтримку сім’ям військовослужбовців.

Поширюємо електронну версію Довідника для використання в роботі органів місцевого самоврядування та надавачів соціальних послуг при роботі з військовослужбовцями, які отримали поранення, травму чи захворювання, та членами їхніх сімей.

Департамент соціального захисту населення облвійськадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь