Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавщини на цей тиждень

Дата: 11.07.2023 10:00
Кількість переглядів: 248

 

1 (2)

Обласні театр імені Гоголя, симфонічний оркестр і філармонія продовжують безкоштовно організовувати вистави й концерти для всіх охочих.

11 липня – концерт від обласної філармонії «Відкриті серця» (Полтава); концерт просто неба дуету Михайла Максимова (контрабас) і Дмитра Голобородова (скрипка) від симфонічного оркестру (Полтава).

12 липня – концерт від обласної філармонії (Зіньків).

13 липня – вистава «Виконувач бажань» від театру імені Гоголя (с. Веприк Великобудищанської ТГ); майстер-клас для дітей-музикантів, ВПО та жителів міста від соліста симфонічного оркестру Михайла Максимова (контрабас) (Полтава).

14 липня – майстер-клас для дітей-музикантів, ВПО та жителів міста від солістки симфонічного оркестру Юлії Сандирєвої (скрипка) (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь