Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Полтаві нагородили переможців конкурсу «Молодіжний лідер Полтавщини»

Дата: 31.08.2023 10:00
Кількість переглядів: 39

 

Нагородження Переможця

На базі Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес відбувся круглий стіл на тему «Інформаційний простір для формування української національної ідентичності у співпраці влади з інститутами громадянського суспільства та молоді. Роль молоді у зміцненні безпекової ситуації в Україні».

Участь у засіданні круглого столу взяли перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, представники департаментів Полтавської ОВА, експерти різних галузей, представники інститутів громадянського суспільства та фахівці у сфері української національної ідентичності.

Присутні обговорили питання залучення молоді до підвищення рівня безпеки в країні, активізації участі молоді у громадських організаціях, волонтерських рухах та інших ініціативах, здатності молоді до аналізу публічної інформації, співпраці з правоохоронними органами та формування української національної ідеї як основи національної ідентичності.

Також нагородили переможців конкурсу у сфері молодіжної політики «Молодіжний лідер Полтавщини», який в області проводили вперше. Участь у ньому взяли 14 людей. Переможцям вручили подяки Полтавської обласної ради й Управління молоді та спорту Полтавської ОВА, а також сертифікати на 5 та 10 тисяч гривень.

«Ми були приємно вражені, що на Полтавщині проживає дійсно активна молодь, яка є надзвичайно патріотичною й намагається покращити життя своєї громади та підтримати ініціативи розвитку», – зауважив Олександр Лемешко.

За результатами засідання було сформовано рекомендації та заходи для розвитку національної свідомості та єдності серед громадян України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь