A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Підтримка військових, розвиток економіки області, реалізація спортивних ініціатив – Філіп Пронін підбив підсумки тижня

Дата: 12.02.2024 08:30
Кількість переглядів: 47

 

Пронін Ф.

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін традиційно підбив підсумки тижня.

Філіп Пронін разом із своїми заступниками відвідав Миколаївщину. Обговорили з колегами актуальні питання та виклики у роботі.
«У фокусі зустрічі – оборонні питання та аграрний сектор. Розглянули можливі варіанти співпраці, – розповів Філіп Пронін. – На Миколаївщині особисто зустрівся із військовим командуванням. Обговорили актуальні потреби. Взяли їх в роботу. Також нагородили захисників обласними відзнаками».
По всій Україні і на Полтавщині зокрема стартував територіальний етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч».
«Масштабний проєкт об'єднав понад 16 тисяч школярів у нашій області. У складі команд вони змагаються у п'яти видах спорту, – зауважив Філіп Пронін. – Згуртованість, мотивація і нові емоції. Формуємо активну, спортивну, а головне – здорову молодь України».

Серед важливого – врегулювання ситуації між «Полтаватеплоенерго» та «Нафтогаз Трейдинг».
«Тільки за січень запобігли втраті понад 440 мільйонів гривень з обласного бюджету. Завдяки зусиллям обласної влади компанії продовжили дію договору за пільговою ціною. Врегулювання ситуації також не дало збанкрутувати «Полтаватеплоенерго». Ведемо переговори щодо продовження договору на лютий і березень. Найважливіше, аби люди взимку були з теплом та гарячою водою» наголосив Філіп Пронін», – наголосив Філіп Пронін.

Цьогоріч Полтавщина отримає понад 600 мільйонів гривень субвенції на відбудову соціальної та критичної інфраструктури. Розподіл коштів областям затвердив Кабмін.
«Завдяки фінансуванню зможемо реалізувати 16 проєктів у сфері освіти та медицини на території області. Попередньо їх вартість становить близько півтора мільярда гривень. Фінансування отримають Лохвицька, Терешківська, КолОмацька, Зіньківська, Котелевська, Лубенська та МИргородська територіальні громади, – зауважив Філіп Пронін. – Процес витрачання коштів повинен бути абсолютно прозорим та раціональним. Тримаємо на контролі це питання та своєчасно інформуватимемо про розвиток процесу».
Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжує допомагати громадам слідкувати за ефективним використанням коштів.

«Завдяки детальному аналізу фахівців маємо чергові результати. Нам вдалося не допустити незаконне використання бюджетних коштів. Розірвано договір будівництва найпростішого укриття на території Лубенської спецшколи №6 на 32 мільйони гривень. Підтримали рекомендацію аудиторів щодо скасування тендеру – реконструкції частини корпусу однієї з лікарень Горішніх Плавнів. Тримаємо це питання на контролі. Продовжуємо працювати, аби кожна копійка платників податків була використана прозоро, відкрито та раціонально. Зміцнюємо та розвиваємо Полтавщину разом», – підсумував Філіп Пронін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь