A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великосорочинській громаді діє Комплексна програма реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Великосорочинської територіальної громади на 2024 рік.

Дата: 13.02.2024 10:10
Кількість переглядів: 69

Фото без описуЗ 01 січня 2024 року у Великосорочинській громаді діє Комплексна програма реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Великосорочинської територіальної громади на 2024 рік.

🔷 Ця програма створена для надання грошових допомог, соціальних гарантій та пільг військовослужбовцям, які зареєстровані та проживають на території нашої громади. Програмою передбачені такі виплати:

🖇 15 000,00 грн. - мобілізованим (починаючи з 24.02.2022 р.), учасникам заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території України, тим, хто проходить військову службу за контрактом та сім’ям безвісти зниклих військовослужбовців.

🖇 10 000,00 грн. - учасникам антитерористичної операції чи операції об’єднаних сил в східних областях України, учасникам бойових дій, які брали участь у Великій Вітчизняній війні, інвалідам Великої Вітчизняної війни, постраждалим учасники Революції Гідності, учасникам бойових дій на території інших держав.

🖇 5 000,00 грн. - членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, дружинам загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни.

🖇 35 000,00 грн. - орієнтовна сума на поховання військовослужбовця;

🖇 до 50 000,00 грн. – виплата одноразової матеріальної допомоги на відшкодування витрат, понесених на встановлення надгробних пам’ятників;

🖇 20 000,00 грн. - надання одноразової грошової допомоги для вирішення соціально побутових питань та оплати житлово-комунальних послуг члену сім’ї загиблого Захисника/Захисниці України, учасника антитерористичної операції або учасників бойових дій на території інших держав (інтернаціоналістів).

🖇 до 10 000,00 грн. - надання одноразової грошової допомоги особам, які отримали захворювання, поранення, контузії, каліцтва, одержані під час захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

🔶 За додатковою інформацією звертайтесь у:

• відділ ЦНАП, с.Великі Сорочинці, вул. Гоголя, 26;

• відділ соціального захисту населення, с.Великі Сорочинці, вул. Гоголя, 26;

• старостинські округи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь