A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Новації законодавства в системі публічних закупівель обговорили під час навчання посадовців у Полтавському РЦПК

Дата: 19.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 77

 

Навчання (16)

 

У цій непростій ситуації представникам громад та влади, які відповідають за здійснення публічних закупівель, всіляко сприяє Полтавський регіональний центр підвищення кваліфікації.

Так, 15-16 лютого 106 уповноважених осіб з питань публічних закупівель місцевих органів влади і самоврядування навчалися за короткостроковою програмою «Новації законодавства в системі публічних закупівель». Тематична програма охопила цілий спектр актуальних питань: від нормативно-правової бази у сфері публічних закупівель у період воєнного стану до корупційних ризиків під час їх здійснення та порядку оскарження, відповідальності за порушення процедури закупівель тощо.

Навчання проводила  Олександра Павленко, заступник начальника відділу інфраструктурного розвитку Управління майном Полтавської обласної ради,  уповноважена особа з питань публічних закупівель. Учасники навчання детально розглянули і проаналізували робочі моменти проведення відкритих торгів, використання інформаційних та аналітичних матеріалів.

Навчання дало змогу отримати необхідні знання безпосередньо від спеціаліста-практика, розвинути навички забезпечення відкритості та прозорості тендерних пропозицій, порядку проведення аукціону, розгляду та оцінки тендерних пропозицій.

Сподіваємося, що завдяки таким навчанням ризики і зловживання під час проведення тендерів суттєво зменшаться.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь