A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Триває набір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Потрібні вмотивовані та вольові бійці, які готові захищати країну. Оснівні задачі підрозділу – виконання завдань із відсічі збройної агресії проти України, забезпечення

Дата: 22.02.2024 14:15
Кількість переглядів: 46

Поліція

Триває набір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Потрібні вмотивовані та вольові бійці, які готові захищати країну. Оснівні задачі підрозділу – виконання завдань із відсічі збройної агресії проти України, забезпечення громадського порядку, проведення ударно-штурмових та ударно-пошукових заходів, знешкодження диверсійних груп, виконання інших завдань із застосуванням будь-яких видів зброї та технічних засобів.

Про це на брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини розповів заступник командира полку Управління №3 об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» Дмитро Хміль.

«Бригаді потрібні різні спеціалісти. Зокрема оператори БПЛА, штурмовики, мінометники, медики, інструктори, сапери, механіки-водії. Наш підрозділ є альтернативою служби в ЗСУ. Перевагою служби в наших підрозділах є те, що після завершення воєнного стану, є можливість, за бажанням, залишитися на службі в Нацполіції та в подальшому працювати в її структурних підрозділах», – розповів Дмитро Хміль.

Бійці «Люті» отримують 30 тис. грн зарплати. Після виїзду на бойові завдання  додатково виплачується ще 100 тис. грн. Також всі хто проходять службу можуть пройти професійну підготовку за міжнародними стандартами та навчатися у вищих навчальних закладах МВС.

Про умови вступу до «Люті» розповів командир роти № 1 об’єднаної штурмового батальйону «Лють» Олег Возний.

«Перший етап – подання заяви на сайті https://nabir.np.gov.ua та документів, проходження тестування на знання законодавства, – розповів Олег Возний. – Другий етап — кандидату потрібно пройти військово-лікарську комісію, скласти психологічне тестування та певні фізичні нормативи, а після цього пройти співбесіду з поліцейською комісією».

Всі кандидати проходять чотирнадцятиденне навчання й кількамісячне бойове злагодження. Лише потім вихід на бойові завдання.

Наразі службу в підрозділі проходять чимало колишніх працівників поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь