A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Великі Сорочинці – не лише відома далеко за межами України Сорочинська ярмарка, а й важливий газовидобувний регіон Полтавщини.

Дата: 22.02.2024 15:50
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

🟡 Великі Сорочинці – не лише відома далеко за межами України Сорочинська ярмарка, а й важливий газовидобувний регіон Полтавщини.

Із 2013 року ДТЕК веде свою діяльність на території цієї громади. За цей час компанія реалізувала низку важливих соціальних проєктів, направлених на покращення рівня життя людей. Крім того, бюджет громади наповнює рентна плата від газовидобутку, що складає близько 60% надходжень у скарбниці громади.

💬"Ми дійсно реалізували дуже багато проєктів. Що я вважаю найважливішим чи найбільш знаковим? Мабуть, це ремонт терапевтичного відділення у Великих Сорочинцях: ми провели капітальний ремонт систем опалення, водовідведення та водопостачання, а також відремонтували ґанок. Сюди можна віднести і капітальний ремонт приміщень амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Ковалівка. Ми подовжуємо співпрацю і зараз, під час повномасштабної війни," – зазначає очільник Великосорочинської ТГ Олександр Тищицький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь