A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Напередодні річниці повномасштабного вторгнення рф на територію України у Ковалівському БК пройшла тематична година під назвою "Україна - нація незламних" де згадали історичні події, які передували війні, людей, які обрали непросту боротьбу за майбут

Дата: 23.02.2024 10:05
Кількість переглядів: 40

https://www.facebook.com/100044420061277/videos/705378385088320/

Напередодні річниці повномасштабного вторгнення рф на територію України у Ковалівському БК пройшла тематична година під назвою "Україна - нація незламних" де згадали історичні події, які передували війні, людей, які обрали непросту боротьбу за майбутнє своєї країни, за волю, демократію, незалежність, яку ми сьогодні захищаємо. Хвилиною мовчання віддали шану захисникам - односельцям, що загинули за нашу країну.

Згадали також і про людей, які в тилу своїми добрими справами підтримують бійців на передовій та всіляко наближають нашу Перемогу.

Провели вже започатковану в БК благодійну акцію "Тепло сердець солдатам України ", де формували вітамінні перекуси для наших Захисників. Цього разу до заходу долучилися аматори вокального жіночого ансамблю "Ковалівчанка" та учасники любительського об'єднання фітнес- клубу "Активчик".

Разом до ПЕРЕМОГИ ! Все буде Україна!

Дякуємо нашим Захисникам за збереження миру та спокою !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь