A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Порадами, як підтримати дитину в такій ситуації, поділилися фахівці платформи «Дія.Безбар’єрність». Матеріали підготовлено у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» – ініціативи Першої леді Олени Зеленської.

Дата: 27.02.2024 10:25
Кількість переглядів: 39

Мінреінтеграція

 

1. Поясніть дитині, чому саме ви вирішили поїхати та чому це важливо для вашої спільної безпеки.

2. Будьте уважними до почуттів дитини. Вона може відчувати смуток через втрату зв’язку з домом і радість від нових відкриттів. Усе це – природні почуття. Розділяйте їх із дитиною і робіть усе можливе, щоб створити для неї відчуття безпеки.

3. Не забувайте про базові речі й режим дня – як дитини, так і свій. За можливості організовуйте день так, щоб у ньому було місце для сну, прогулянок, часу з іншими дітьми й навчання.

4. Не варто ставитися до переїзду як до паузи в житті. Робіть усе можливе для того, щоб швидше адаптуватися до нових умов. Шукайте разом із дитиною нове коло спілкування, можливості займатися улюбленим видом спорту тощо.

5. Ви можете черпати силу у спогадах про минуле. Але також обов’язково говоріть із дитиною про майбутнє, уявляйте його і діліться мріями


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь