Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Сьогодні минає скорботний рік як Великосорочинська громада втратила свого Героя – жителя села Великі Сорочинці Максима Бардіна

Дата: 17.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Роковини пам’яті… 🕯️🇺🇦

Сьогодні минає скорботний рік як Великосорочинська громада втратила свого Героя – жителя села Великі Сорочинці Максима Бардіна.

З перших днів повномасштабного вторгнення агресора на нашу землю, Максим Володимирович вступив до Миргородського батальйону територіальної оборони захищати найдорожче – Батьківщину, рідний край та родину.

25 лютого 2022 року був призваний на військову службу, займав посаду стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7314.

Вірний військовій присязі, виконуючи свій патріотичний обов’язок, виявивши стійкість і мужність в боях за нашу державу, 17 липня 2023 року під час виконання бойових завдань в зоні бойових дій в Донецькій області Максим Бардін загинув.

Низький уклін та вічна пам’ять нашому Герою!🥀🥀

Збережімо пам’ять у наших серцях про тих, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку Захисника!

Слава Україні!🇺🇦

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь