Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великосорочинській громаді провели в останній путь Героя, Захисника незалежної України Опухлого Івана Васильовича, позивний «Вовк»

Дата: 18.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 74

На зображенні може бути: 1 особа та борода

Шановна Великосорочинська громадо!

🥀🥀 Сьогодні ми провели в останній путь нашого Героя, Захисника незалежної України Опухлого Івана Васильовича, позивний «Вовк».

Іван Васильович народився 05 серпня 1972 року в с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. Тут же, у рідному селі, пішов до першого класу Великосорочинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., яку закінчив у 1989 році.

Вступив у Хорольський технікум механізації сільського господарства, де здобув спеціальність водія. По закінченню навчання був призваний на строкову службу. Деякий час працював водієм у Шишацькому лісництві, згодом займався підприємницькою діяльністю.

Обидва діди Івана Васильовича були військовими і виборювали незалежність для своїх нащадків. Беручи приклад з них, Іван Опухлий з перших днів повномасштабного вторгнення агресора на нашу землю, вступив до Миргородського батальйону територіальної оборони, а з грудня 2022 року почав захищати найдорожче – Батьківщину, рідний край та родину.

За високий професіоналізм у своїй справі нагороджений нагрудним знаком «Ветеран війни».

Вірний військовій присязі, виконуючи свій патріотичний обов’язок, виявивши стійкість і мужність в боях за нашу державу, 12 липня 2024 року від отриманих поранень несумісних із життям, Іван Опухлий загинув.

Іван Васильович був люблячим батьком, уважним сином та братом. Пішов до війська з метою захистити свою рідну землю та родину. Серед своїх побратимів та односельців користувався авторитетом. Мав багато друзів, які поважали та прислухалися до його думки. Дуже любив їздити на автомобілі за кермом, особливо на далекі відстані. Багато читав та розгадував кросворди. Любив рибалити, збирати монети та марки. Завжди приходив на допомогу та виборював Перемогу для усіх нас.

Не передати словами біль, що пронизує наші душі. Це непоправна втрата не лише для нашої громади, а й для всієї України. Ми ніколи не забудемо нашого Героя-захисника, який віддав своє життя захищаючи свободу свого народу.

Великосорочинська сільська рада, її виконавчий комітет, депутатський корпус, жителі усієї Великосорочинської громади розділяють непоправне горе з усіма рідними і близькими Івана Опухлого.

Схиляємо у пошані голови перед світлою пам’яттю нашого Захисника, гідного сина незламного українського народу.

Не забудемо. Не пробачимо. Вічна пам'ять і вічний спокій нашому Герою!🕯️🥀🥀

СЛАВА УКРАЇНІ!🇺🇦

На зображенні може бути: 3 людини, автомобіль, дорога та текст

На зображенні може бути: 10 людей та текст

На зображенні може бути: 13 людей, натовп та текст

На зображенні може бути: 6 людей

На зображенні може бути: 13 людей

На зображенні може бути: вогонь та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь