Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

1 серпня 2024 року в селі Великі Сорочинці відкрили надгробний пам’ятник Герою Максиму БАРДІНУ, який захищав незалежність та суверенітет нашої держави

Дата: 01.08.2024 16:00
Кількість переглядів: 47

На зображенні може бути: 1 особа, пам’ятник та текст

На зображенні може бути: 3 людини та пам’ятник

На зображенні може бути: 5 людей та текст

На зображенні може бути: 14 людей та натовп

🥀🥀 1 серпня 2024 року в селі Великі Сорочинці відкрили надгробний пам’ятник Герою Максиму БАРДІНУ, який захищав незалежність та суверенітет нашої держави.

З перших днів повномасштабного вторгнення агресора на нашу землю, Максим вступив до Миргородського батальйону територіальної оборони захищати найдорожче – Батьківщину, рідний край та родину.

25 лютого 2022 року був призваний на військову службу, займав посаду стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7314.

Вірний військовій присязі, виконуючи свій патріотичний обов’язок, виявивши стійкість і мужність в боях за нашу державу, 17 липня 2023 року під час виконання бойових завдань в зоні бойових дій в Донецькій області Максим БАРДІН загинув.

Вшанувати пам’ять та покласти квіти до пам’ятника військовослужбовця прийшли його рідні, друзі, земляки та керівництво громади.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять Героя та всіх загиблих захисників України.

🙏🇺🇦 Вічна пам’ять і шана Максиму БАРДІНУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь