Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вийшов вересневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Вийшов вересневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Зустрічайте черговий, вересневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». 1 вересня бюро правової допомоги святкували свою 4 річницю з моменту створення. Як діяли ці державні інституції,які досягнення, напрями роботи та  новації читайте у  відповідній статті, присвяченій річниці створення бюро правової допомоги. У черговому номері видання знайомтеся з найбільш актуальними та цікавими подіями з життя системи БПД області та роз’ясненнями норм чинного законодавства. Напередодні місцевих виборів продовжуємо знайомити читачів з  актуальними  питаннями виборчого законодавства. У свіжому номері дізнавайтеся про участь старост у виборчому процесі та відповідальність за порушення виборчого законодавства. Про соціальний захист як пріоритет органів місцевого самоврядування читайте у статті від наших партнерів – очільниці Департаменту соціального захисту Полтавської обласної державної адміністрації  Людмили Корнієнко.

10:39 05.10.2020

АЛГОРИТМ ДІЙ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ "ПАКУНОК МАЛЮКА"

АЛГОРИТМ ДІЙ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ "ПАКУНОК МАЛЮКА"

З 1 ВЕРЕСНЯ МОНЕТИЗОВАНО «ПАКУНОК МАЛЮКА» Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 ,,Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка? з 01.09.2020 року змінено механізм надання ,,пакунку малюка” з одноразової натуральної допомоги на грошову компенсацію.

16:19 08.09.2020

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Миргородська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення (частково) для проведення ремонтних робіт електрообладнання у с.Великі Сорочинці 27.08.2020 р. 08:00-17:00 год. та 28.08.2020 р. 08:00-16:00 год.

10:09 14.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь